Cara Meningkatkan Pemacu Logitech MouseWare

Untuk perniagaan yang menjalankan hanya satu komputer atau keseluruhan rangkaiannya, memastikan pemacu perkakasan sentiasa dikemas kini adalah bahagian penting untuk mengekalkan sistem yang sihat. Pengemaskinian pemacu secara berkala memastikan bahawa pembetulan pepijat dan keselamatan terkini digunakan, meningkatkan keserasian dengan perkakasan dan perisian lain. Mengemas kini pemacu juga menggantikan fail utama yang mungkin telah rosak atau rosak. Dalam kebanyakan kes, termasuk dengan perkakasan Logitech, pemacu peranti terkini boleh didapati dari laman web pengeluar.

1

Lancarkan penyemak imbas Web dan arahkan ke laman Web Sokongan + Muat turun Logitech (lihat Sumber).

2

Klik butang "Detect your devices" agar laman web melancarkan sambungan kecil yang mengimbas komputer anda untuk menggunakan peranti Logitech yang serasi. Penyemak imbas anda mungkin meminta anda untuk mengesahkan bahawa pelanjutan boleh dijalankan. Klik gambar yang berkaitan dengan tetikus anda setelah imbasan selesai.

3

Sekiranya fungsi pengesanan automatik tidak berfungsi, masukkan nama produk tetikus anda ke dalam bidang Carian, atau pilih jenis produk dan tajuk produk dari menu lungsur yang disediakan, atau cari peranti anda melalui gambar kecil di bawah .

4

Klik tab "Muat turun" pada halaman peranti tetikus. Di bawah gambar peranti, pilih sistem operasi dan versi anda dari menu drop-down yang disediakan. Maklumat ini mungkin dipilih secara automatik untuk anda. Klik "Muat turun Perisian" untuk menyimpan fail pemasangan ke komputer anda.

5

Lancarkan fail persediaan pemacu dan ikuti petunjuk pada layar untuk menyelesaikan pemasangan dan tingkatkan pemacu MouseWare untuk peranti Logitech anda. Permulaan komputer mungkin diperlukan.