Bagaimana Saya Menghasilkan Penemuan Saya Secara Massal?

Anda dapat menghasilkan ciptaan anda secara besar-besaran dengan beberapa cara. Anda tidak perlu menjual ciptaan anda kepada orang lain untuk dihasilkannya. Anda boleh mencari pengeluar dan menjual produk anda sendiri, atau anda boleh mencari syarikat yang akan membuat produk tersebut dan menjualnya sambil memberi anda peratusan keuntungan. Buat rancangan untuk mencari pengeluar, dan anda boleh mendapatkan produk anda di pasaran dan menuai faedah penemuan anda.

1

Buat prototaip penemuan anda. Prototaip adalah model berfungsi dengan ukuran sebenar. Walaupun anda tidak akan menggunakan teknik pengeluaran besar-besaran untuk membuatnya, anda harus membuatnya sedekat mungkin dengan bagaimana anda mahu produk yang dihasilkan kelihatan.

2

Cari pengeluar. Anda akan menemui pengeluar tersuai di Daftar Thomas (thomasnet.com). Anda juga boleh menemui pengeluar "pembuatan berdasarkan permintaan" dengan mencari di bawah istilah tersebut. Jenis pengeluar ini membuat produk seperti yang dipesan oleh pelanggan anda, dan anda tidak perlu membawa sebarang inventori. Akhirnya, anda juga dapat mencari syarikat yang membuat pembuatan dan pemasaran. Anda akan melesenkan produk anda kepada syarikat-syarikat ini. Ini bermaksud anda akan membuat perjanjian untuk mereka mengurus semua pengeluaran dan penjualan, dan anda masih akan memiliki idea anda dan menerima peratusan keuntungan.

3

Kemukakan prototaip anda dan minta sampel setelah anda menjumpai pengeluar yang sepertinya dapat memenuhi keperluan anda. Pengilang akan membuat versi produk anda yang menunjukkan seberapa baik mereka dapat menangani spesifikasi prototaip anda.

4

Periksa sampel anda. Ini harus mewakili idea anda dengan baik, sementara juga dihasilkan dengan mudah. Ini memerlukan beberapa pertukaran dalam penampilan dan kualiti pembinaan, tetapi pastikan anda tidak berpuas hati dengan versi tingkat kedua. Minta perubahan yang anda perlukan, dan lihat apakah sampel kedua dapat diterima.

5

Minta penjelasan kos. Ini akan menjadi senarai harga unit yang akan dikenakan oleh pengeluar berdasarkan berapa banyak unit yang anda pesan dalam satu masa. Semakin banyak anda membuat pesanan, semakin besar potongan anda. Dalam kes syarikat pembuatan atas permintaan, kerana mereka akan membuatnya satu demi satu, harga seunit mungkin lebih tinggi daripada biaya pengeluaran besar-besaran. Namun, anda mungkin dapat menyerahkan kos tersebut kepada pelanggan anda.