Cara Menghilangkan Kata Laluan dari QuickBooks Pro

Perisian perakaunan perniagaan QuickBooks Pro Intuit membolehkan anda mengatur semua kewangan anda dalam satu pakej perisian. Data pelanggan, pekerja dan vendor dapat disimpan secara terpusat. Tugas merangkumi melihat maklumat pelanggan dengan pandangan snapshot, menguruskan piutang, membuat invois beberapa pelanggan sekaligus dan pengurusan inventori. Semua data ini dapat dilindungi dengan kata laluan, dan Intuit meminta anda membuat kata laluan ketika pertama kali mengatur program. Anda boleh membuang kata laluan jika anda tidak lagi menginginkan atau memerlukannya.

1

Log masuk ke QuickBooks Pro seperti biasa dan klik "Syarikat" di bar menu. Masukkan kata laluan yang ada di tetingkap "Ubah Kata Laluan QuickBooks". Biarkan bidang "Kata Laluan Baru" dan "Sahkan Kata Laluan" kosong.

2

Tatal ke soalan cabaran dan pilih pilihan "Pilih". Kemudian kosongkan jawapannya. Sekiranya terdapat teks di sana, alih keluar dengan kekunci ruang belakang. Versi QuickBooks Pro sebelumnya tidak mempunyai pertanyaan cabaran, jadi anda boleh melewati langkah ini jika tidak ada ciri cabaran yang disenaraikan. QuickBooks akan menunjukkan bahawa kata laluan telah diubah, dalam hal ini tidak akan ada kata laluan.

3

Klik "OK" dan fungsi kata laluan akan dikeluarkan. Kali seterusnya anda log masuk ke QuickBooks, anda tidak perlu memasukkan kata laluan.