Cara Mendapatkan Semula Dinding di Sejarah Halaman Syarikat Facebook

Setiap kali anda menghantar kemas kini status di halaman perniagaan Facebook anda, ia disimpan dan dipaparkan pada Garis Masa halaman. Sekiranya anda tidak memadamkan kemas kini lama, Facebook menyimpannya tanpa had. Walau bagaimanapun, Facebook tidak dapat memaparkan semuanya pada Garis Masa anda. Sekiranya anda perlu menggunakan catatan lama dari halaman syarikat, anda boleh mencarinya dengan mudah dengan mencari melalui Garis Masa. Malangnya, Facebook tidak memberi anda pilihan untuk menggunakan alat carian untuk mencari catatan dinding lama, jadi anda perlu melakukannya secara manual.

1

Navigasi ke Facebook, log masuk ke akaun anda dan arahkan ke halaman syarikat anda.

2

Klik butang "Sorotan" di bahagian atas Garis Masa dan pilih "Catatan mengikut Halaman" untuk melihat catatan anda sahaja.

3

Klik tahun ketika anda menyiarkan kemas kini di halaman Facebook anda di bahagian kanan.

4

Klik bulan semasa anda menyiarkan kemas kini untuk melihat catatan bulan itu. Sekiranya anda tidak mengetahui bulannya, tatal semua siaran dalam tahun sehingga anda menemui siaran yang anda cari.

5

Pilih keseluruhan tiang dinding dan tekan "Ctrl-C" untuk menyalinnya ke papan keratan. Untuk menggunakan siaran, tekan "Ctrl-V" untuk menampalnya dari papan keratan ke dalam dokumen.