Kategori «Panduan»

Apa Jenis Penghala Tanpa Wayar yang Mempunyai Julat Terpanjang?

Titik akses tanpa wayar, yang sering disebut penghala tanpa wayar, menyediakan akses rangkaian berasaskan radio. Walaupun bentuk komunikasi ini tidak memerlukan kabel, ada batasan sejauh mana PC anda dapat dan masih berkomunikasi dengan peranti. Piawaian berbeza - termasuk 802.11b, 802.11g dan 802.11n - kedua-dua penyesuai wayarles dan titik akses akan mempengaruhi jarak maksimum.

Cara Membuat Nama Pengguna Google Baru

Membuat nama pengguna Google memberi anda akses ke pelbagai laman web dan perkhidmatan - misalnya, anda memerlukan akaun Google sebelum anda dapat membuat akaun YouTube. Anda mempunyai dua pilihan ketika membuat akaun Google baru. Anda boleh membuat yang merangkumi Gmail, dan anda boleh membuat nama pengguna anda sendiri.

Cara Menghapus Sandaran yang Diselaraskan dan Disimpan di Akaun Gmail Anda

Sistem operasi Android Google membolehkan anda membuat sandaran data ke Akaun Google anda dan, jika anda mahu, memulihkan data tersebut ke perangkat Android baru ketika anda masuk dengan nama pengguna dan kata laluan Gmail anda. Ciri sandaran direka untuk membantu anda beralih antara peranti dengan mudah, tetapi menjadi kecewa apabila anda sering menukar peranti dan anda tidak mahu Android memasang semua aplikasi, tetapan, dan kata laluan anda setiap kali anda log masuk ke yang baru.

Cara Mendapatkan Iklan Pembayaran di Tumblr

Anda boleh mendaftar untuk akaun Tumblr dengan rangkaian iklan dalam talian dan meletakkan iklan di blog anda untuk menjana pendapatan. Pembayaran iklan bergantung pada jumlah lalu lintas yang anda terima dan jumlah klik yang diperoleh iklan anda. Anda mesti menerbitkan kandungan yang baik secara konsisten dan mempromosikan blog anda agar iklan dapat membuahkan hasil.

Cara Menyiapkan Panggilan Video Facebook

Dari foto ke video, Facebook selalu melihat orang yang anda berhubung. Apabila anda menggunakan Facebook untuk perniagaan, perkhidmatan sembang dan panggilan video terbina dalam rangkaian sosial dapat menghubungkan anda secara langsung dengan pelanggan anda - selagi komputer anda mempunyai kamera web dan mikrofon.

Bagaimana Menjadi Peruncit untuk Sneakers Eksklusif

Walaupun kasut biasanya sesuai dengan pakaian kasual, kasut rekaan eksklusif menjadi pasaran fesyen yang hangat sekarang ini. Sejumlah laman web, seperti Exclusive Sneakers Sa dan Sole Collector, meluangkan masa mereka untuk mengesan jenama kerana mereka mengeluarkan model-model bergaya baru. Menjalin hubungan eksklusif dengan pereka boleh menjadi rumit tetapi bermanfaat apabila dilakukan dengan betul.

Apa yang Menentukan Tandatangan Undang-Undang untuk Perbadanan?

Semasa syarikat menjalankan perniagaan, syarikat mesti memberi kebenaran setiap transaksi. Memasuki kontrak, menyimpulkan pinjaman dan mengesahkan cek atau draf semuanya memerlukan tandatangan pegawai korporat dengan kewenangan untuk melakukan transaksi perniagaan bagi pihak syarikat. Menentukan apa yang merupakan tanda tangan undang-undang untuk syarikat mungkin melibatkan membaca peraturan perundangan, mendapatkan resolusi dewan atau meminta perakuan pihak berkuasa.

Adakah Pendapatan Ditahan Berakhir muncul di Lembaran Imbangan?

Perniagaan harus menyediakan pelbagai penyata kewangan untuk memenuhi peraturan dan perakaunan perakaunan, dan untuk memberikan maklumat kepada pemegang ekuiti. Lembaran imbangan memberikan gambaran keseluruhan mengenai kedudukan kewangan perniagaan pada satu ketika. Ia menyenaraikan pelbagai ciri kewangan perniagaan, termasuk pendapatan tertahan.

Apakah Daya Tarik Perniagaan?

Banyak perniagaan baru dan syarikat permulaan sering merasa sukar untuk memulakannya. Mencari modal yang cukup untuk membiayai perniagaan yang sedang berkembang dan menjalankannya sukar bagi syarikat yang tidak mempunyai cukup waktu untuk membuktikan dirinya di pasaran. Dengan mewujudkan daya tarikan perniagaan, syarikat baru dapat menarik bakal pelabur dan memperoleh daya saing dalam industri mereka.

Cara Mengintegrasikan Kandungan Blog WordPress ke Halaman Web

Blog WordPress membolehkan anda menampilkan perniagaan, produk, kelayakan dan kepakaran anda dengan mudah. Sekiranya anda juga mengekalkan laman web perniagaan, ada baiknya anda menggabungkan kandungan blog WordPress, seperti ringkasan catatan anda, ke dalam halamannya. Blog WordPress mempunyai umpan RSS bersepadu secara lalai, jadi yang anda perlukan hanyalah skrip untuk memaparkan kandungannya.

Cara Mengira Cukai yang Dibayar pada Kunci Kira-kira

Bayaran Cukai adalah akaun liabiliti yang mewakili pembayaran gaji, penjualan dan cukai lain yang anda berhutang tetapi yang mana anda belum mengeluarkan pembayaran. Akaun liabiliti ini menyediakan jalan untuk mengiktiraf perbelanjaan pada masa anda menanggungnya dan bukannya ketika anda membayarnya.

Contoh Aktiviti Operasi

Kegiatan operasi perniagaan adalah aktiviti harian utamanya menjana pendapatan, memasarkan penawaran produk dan perkhidmatannya, menguruskan pembayaran gaji dan mengekalkan kemudahannya. Pendapatan operasi, yang merupakan item baris dalam penyata pendapatan, adalah perbezaan antara pendapatan dan perbelanjaan operasi, termasuk kos barang yang dijual.

Cara Menukar Jenis Terkemuka dalam Illustrator

Leading mendefinisikan jarak antara garis dasar dua jenis garis berturut-turut. Adobe Illustrator membolehkan anda menggunakan dua jenis petunjuk utama ketika anda membuat objek jenis dan kawasan, dan mencampurkannya dalam satu objek jenis. Jenis petunjuk yang anda pilih bergantung pada bagaimana anda mahu teks anda bertindak balas ketika anda mencampurkan atau menukar saiz watak.

Organisasi Bukan Untung Vs. Organisasi Keuntungan

Terdapat banyak perkara untuk memulakan organisasi apa pun, tidak kira sama ada syarikat bukan untung atau syarikat untung. Dalam istilah yang paling sederhana, organisasi nirlaba adalah syarikat undang-undang yang diberi status bebas cukai oleh Internal Revenue Service (IRS). Ini bermaksud bahawa setiap organisasi bukan untung bermula dengan cara yang sama seperti keuntungan bukan keuntungan.

Cara Mengira Penjualan Kad Kredit

Penjualan kad kredit berlaku apabila pelanggan membayar produk atau perkhidmatan perniagaan kecil anda dengan kad kredit dan bukannya wang tunai. Kad kredit membolehkan pelanggan membeli sekarang dan membayar kemudian. Perniagaan kecil anda mengumpulkan wang tunai dari bank atau syarikat yang mengeluarkan kad kredit sebagai pertukaran dengan bayaran, sementara pelanggan bertanggungjawab membayar penerbit kad itu kemudian.

Cara Membuat GIF Animasi dalam Elemen Photoshop

Anda boleh membuat animasi GIF di Photoshop Elements dengan melukis setiap bingkai animasi pada lapisannya sendiri, kemudian memasang bingkai dengan perintah Simpan untuk Web. Menggunakan Elemen sebagai studio filem GIF anda menyediakan banyak alat pengimejan untuk menjadikan setiap bingkai sebagai karya mini.

Keperluan Sistem Messenger Yahoo untuk Kamera Web

Sebagai pemilik perniagaan, kamera web membolehkan anda membuat panggilan video di Yahoo Messenger. Ini boleh bermanfaat untuk berkomunikasi dengan pelanggan dan pelanggan, dan juga pekerja melalui perbualan kumpulan. Untuk menggunakan kamera web di Yahoo Messenger, keperluan perkakasan, rangkaian dan perisian tertentu mesti dipenuhi.

Cara Meminta Surat Penerimaan S-Corporation Dari IRS

S syarikat adalah pilihan biasa untuk struktur perniagaan kecil. Sering kali ia dipilih untuk faedah cukai dan untuk melindungi daripada liabiliti. Memilih status syarikat S memerlukan beberapa langkah, dan sangat penting bahawa Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri (IRS) mengakui perniagaan anda sebagai syarikat S atau mungkin ada implikasi cukai yang serius.

Cara Menentukan Harga Jualan Runcit Dari Kadar Cukai Negeri

Sebagai pemilik perniagaan, anda bertanggungjawab untuk mengumpulkan cukai jualan negeri untuk setiap penjualan. Sekiranya anda ingin menjalankan harga promosi yang merangkumi cukai jualan, anda perlu dapat mengira harga runcit dari jumlah keseluruhan. Contohnya, anda mungkin mahu menetapkan harga promosi pada $ 48, termasuk cukai.

Cara Mengeluarkan Slaid PowerPoint Dari PDF pada Mac

Sekiranya anda pernah mencuba mengimport PDF secara langsung ke persembahan PowerPoint, anda sudah tahu prosesnya jarang berakhir dengan baik. Nasib baik, jika anda memiliki Mac, anda boleh menggunakan aplikasi Pratonton Mac anda untuk mengubah PDF menjadi siri gambar JPEG. Anda kemudian boleh memasukkan gambar ini terus ke dalam persembahan PowerPoint.

Cara Memulakan Pusat Pembelajaran Pendidikan Anda Sendiri

Menurut Penganalisis Industri Global, pasaran pembelajaran dan tunjuk ajar swasta mengalami pertumbuhan pesat; ia akan menjadi industri bernilai $ 227.2 bilion menjelang 2022. Memulakan pusat pembelajaran pendidikan anda sendiri membolehkan anda terlibat dengan trend perniagaan yang menuju ke arah yang betul.

Keperluan Perkakasan Firewall Endian

Endian menawarkan sistem keselamatan rangkaian untuk kegunaan perusahaan, termasuk firewall perisian untuk perkakasan yang ada. Perisian Endian Unified Threat Management, atau UTM, direka supaya anda dapat menggunakan peralatan anda sendiri dan masih mendapat manfaat daripada sistem Endian UTM. Peralatan komputer syarikat anda mesti memenuhi syarat tertentu untuk memasang Endian UTM dan menjalankannya dengan betul.

Cara Membuat Halaman Web Tersedia Luar Talian di Firefox

Halaman Web langsung boleh menjadi masalah jika perniagaan anda bergantung pada data berasaskan Web. Apabila halaman Web disegarkan secara automatik, jika sukar untuk membandingkan data yang dikembalikan pada dua titik yang berbeza dalam satu masa. Mencetak telah lama menjadi pendekatan kegemaran untuk menyimpan data Web, tetapi perniagaan anda dapat menjimatkan kertas dan dakwat dengan menyimpan halaman Web sebagai gantinya.

Apa Kelebihan & Kekurangan Pekerjaan Imigresen?

Pemilik perniagaan perlu mempertimbangkan banyak faktor ketika mengambil bakat. Sebab nombor 1 anda harus menggaji seseorang adalah kerana mereka adalah orang terbaik untuk melakukan pekerjaan. Apabila tenaga kerja AS menjadi lebih pelbagai, semakin banyak pendatang memasuki kumpulan bakat. Pertimbangkan kelebihan dan kekurangan pekerjaan imigresen sebelum anda membuat keputusan akhir mengenai pengambilan pekerja anda yang seterusnya.

Mengakses Peti Masuk Google Voice di Android

Gunakan aplikasi Google Voice rasmi Google untuk Android untuk mengakses mel suara dan mesej teks baru dalam perjalanan. Setelah memasang aplikasi dari Android Market, Anda dapat meluncurkannya untuk melihat kotak masuk Google Voice atau menambahkan widget peti masuk ke layar utama anda. Widget menunjukkan mesej baru di peti masuk Google Voice anda secara langsung di skrin utama anda.

Cara Membuat Folder & Subfolder di Python

Bahasa pengaturcaraan Python berfungsi sebagai bahasa skrip yang sesuai untuk tugas pengaturcaraan cepat. Lebih mudah diakses oleh pemilik perniagaan kecil dan orang lain yang merupakan pengaturcara biasa daripada bahasa pengaturcaraan yang kompleks. Sebahagian daripada fleksibiliti ini berasal dari set modul bawaannya yang membawa kotak alat operasi dan struktur data yang kuat.

Apakah Keuntungan Tidak Direalisasikan dalam Penyata Pendapatan?

Keuntungan yang tidak direalisasikan adalah kategori penyata pendapatan yang diperuntukkan untuk pendapatan pelaburan yang diharapkan syarikat akan terima pada masa akan datang. Anggap ia sebagai wang di atas kertas dan bukannya wang tunai di bank. Apabila syarikat menjual wang jaminan dan wang itu ada di bank, maka wang itu disebut pendapatan nyata.

Apakah Perbezaan Antara Pelanggan Tidak Puas & Pelanggan Marah?

Pelanggan yang tidak berpuas hati dan marah merasakan perasaan mereka dari keadaan yang berbeza, tetapi tidak ada yang baik untuk perniagaan anda. Menenangkan pelanggan yang tidak berpuas hati sebenarnya dapat meningkatkan imej perniagaan kecil anda - seperti yang penting jika pelanggan gembira - memberikannya kelebihan daya saing.

Cara Menetapkan Unit di SketchUp

SketchUp dibuat sebagai alternatif percuma dan mudah digunakan untuk pemodelan 3D profesional dan aplikasi reka bentuk berbantukan komputer seperti Maya dan AutoCAD. SketchUp tidak lengkap atau sekuat program berbayar, yang bagi banyak orang menjadikannya lebih mudah digunakan untuk tugas yang kurang rumit.

Mengenai Pengurusan Korporat

Syarikat adalah perniagaan besar dengan beberapa jabatan atau bahagian menghasilkan barang dan perkhidmatan untuk pengguna. Bilangan pengurus dan gaya pengurusan bergantung pada ukuran korporat dan budaya syarikat. Syarikat yang dipegang secara terbuka biasanya mempunyai dewan pengarah yang memilih pasukan pengurusan untuk menjalankan operasi syarikat tersebut.

Cara Menyembunyikan Nama Akaun Facebook Anda dari Carian Umum di Web

Secara lalai, garis masa Facebook anda muncul di enjin carian di luar, yang membolehkan pengguna enjin carian tersebut untuk mencari halaman anda ketika mencari nama akaun Facebook anda. Sekiranya anda ingin menyimpan garis masa Facebook anda sebagai privasi mungkin, mematikan ciri ini akan menghentikan enjin carian dari mengindeks halaman anda sambil mengeluarkan anda dari semua hasil carian semasa.

Apakah Analisis Pasaran Keluk Penawaran dan Permintaan?

Menganalisis konsep ekonomi seperti penawaran dan permintaan membantu kedua-dua individu dan perniagaan kecil menilai keadaan pasaran dengan lebih baik ketika membuat keputusan setiap hari. Keputusan mulai dari yang berkaitan dengan memutuskan apa yang akan dibeli di pasar raya hingga mereka yang terlibat dalam menilai tahap pengeluaran semuanya dapat dipengaruhi oleh pemahaman konsep yang lebih besar.

Penghapusan Undang-Undang Tenaga Kerja Kedudukan

Majikan memilih untuk menghilangkan kedudukan berdasarkan sejumlah faktor, seperti perubahan staf yang dihasilkan dari penyusunan semula syarikat, penyatuan fungsi jabatan atau strategi perniagaan yang disemak semula. Sumber daya manusia harus terlibat dalam menentukan bagaimana memilih posisi mana yang dihapuskan dan memastikan kepatuhan undang-undang sehingga syarikat tidak terlibat dalam proses pengadilan berdasarkan penghentian yang salah.

Bagaimana Saya Boleh Mendapatkan Outlook pada Permulaan pada PC Dengan Windows 8?

Meletakkan jalan pintas ke Microsoft Outlook dalam folder Windows 8 Startup secara automatik melancarkan program setiap kali anda memulakan atau menghidupkan semula komputer anda. Anda tidak perlu mengkonfigurasi tetapan apa pun di Outlook untuk menyelesaikan prosesnya. Namun, tidak seperti versi sistem operasi sebelumnya, Windows 8 tidak mempunyai senarai Semua Program yang boleh anda akses untuk membuka folder tersebut.

Apakah yang dimaksudkan dengan Tempoh Pengumpulan yang Lebih Tinggi?

Tempoh pengumpulan adalah masa yang diperlukan untuk perniagaan menukar baki dari akaun belum terima kembali ke aliran tunai. Ini dapat berlaku untuk transaksi individu atau riwayat transaksi keseluruhan perniagaan untuk jangka waktu tertentu. Semakin rendah jumlahnya, semakin cekap perniagaan mengumpulkan pembayaran dari pelanggannya.

Cara Mengaktifkan Gerbang Tanpa Wayar Dengan Modem DSL Qwest

Modem moden yang tersedia melalui Qwest DSL juga berfungsi sebagai pintu masuk tanpa wayar, dan ia termasuk penghala dan firewall terbina dalam. Walau bagaimanapun, modem ini dirancang terutamanya untuk pengguna, bukan pengguna perniagaan. Anda boleh mengkonfigurasi modem DSL agar berfungsi sebagai jambatan, yang akan mematikan keupayaan penghala.

Cara Memiliki & Mengendalikan Perniagaan Tempat

Perniagaan tempat menawarkan ruang penggunaan yang fleksibel untuk pelbagai acara, dan pelanggan mereka sering merangkumi perniagaan lain dan anggota masyarakat umum. Tempat, bergantung pada ukuran dan susun aturnya, mungkin mengadakan persembahan muzik, perkahwinan, pasar lambak atau acara sukan. Pemiliknya mungkin merancang, memasarkan dan menganjurkan acara, atau mereka mungkin menyewa ruang kepada pihak penganjur acara pihak ketiga.

Cara Mengumpul Kambing untuk Menjana Wang

Sekiranya anda seorang pencinta haiwan dengan semangat keusahawanan, anda mungkin dapat menggabungkan dua minat anda menjadi ladang kambing yang menghasilkan wang. Penternakan tidak mudah dimulakan, dan memerlukan banyak tanah dan kemahiran, tetapi setelah anda membuat ladang kambing anda didirikan, anda mungkin dapat memperoleh keuntungan yang rapi sambil menikmati menyaksikan kambing anda tumbuh dan berkembang.

Tiga Tanggungjawab Teratas Pengurus

Seorang pengurus mesti mahir dalam beberapa bidang untuk menjadi pemimpin yang berkesan, yang dapat memotivasi pekerja untuk menunjukkan prestasi yang tinggi. Seorang pengurus berbeza dengan orang bawahannya kerana dia mesti mengukur kejayaannya dengan apa yang dapat dia capai oleh orang lain, dan bukan hanya dengan apa yang dapat dia lakukan sendiri.

Cara Memasukkan Tarikh Secara Automatik ke dalam Spreadsheet

Microsoft Office Excel menawarkan banyak alat dan proses untuk mengautomasikan tindakan dalam spreadsheet. Anda boleh memasukkan tarikh statik atau dinamik secara automatik ke dalam sel spreadsheet anda. Tarikh statik tetap sama, sementara yang dinamik memaparkan teks untuk tarikh semasa dokumen dikemas kini dengan pengiraan semula lembaran kerja atau dengan membuka dokumen.

Apakah Pekerjaan Sementara?

Perniagaan kecil anda mungkin tidak mempunyai pekerja yang cukup untuk mengatasi kenaikan beban kerja secara mendadak, seperti kenaikan pesanan sekitar Krismas. Anda boleh mengambil pekerja lain, yang menjadi perbelanjaan tetap. Walaupun dia mungkin sibuk buat sementara waktu, dia mungkin tidak ada hubungannya setelah permintaannya menurun.

Apa itu Invois PPN?

Walaupun Amerika Syarikat mengenakan cukai jualan runcit, banyak negara di seluruh dunia mengenakan cukai nilai tambah. PPN serupa dengan cukai jualan runcit, tetapi dikenakan pada setiap tahap proses produksi dan penjualan. PPN berbeza dari satu negara ke negara lain, tetapi idenya adalah untuk mengekang pengelakan cukai dan memberi cara kepada pemerintah untuk meningkatkan pendapatan.

Apakah Kaedah Terbaik untuk Menyegmentasikan Pemasaran Anda?

Segmentasi adalah strategi umum yang digunakan dalam pemasaran untuk memecah target audiens yang besar menjadi kumpulan pelanggan yang lebih kecil dan lebih homogen. Intinya adalah untuk membuat usaha pemasaran lebih efisien dengan melabur dalam komunikasi yang berhubungan dengan pelanggan yang kemungkinan besar akan membeli produk Anda, sambil meminimumkan perbelanjaan yang terbuang untuk mereka yang tidak.

Cara Menetapkan iPhone pada Getaran untuk Mesej Teks

Versi sistem operasi iPhone sebelum iOS 6 tidak membenarkan anda mengatur peranti anda agar bergetar untuk mesej teks tanpa menetapkan peranti agar bergetar untuk panggilan telefon juga. Selain itu, jika anda mahu iPhone anda berdering ketika anda menerima panggilan telefon, tidak ada cara untuk membuat peranti anda bergetar ketika anda menerima pesanan teks.

Strategi dan Teknik untuk Mentoring dan Bimbingan

Perniagaan kecil anda mungkin mengalami beberapa keperitan - kebaikan yang memerlukan anda berfikir secara kreatif. Anda mempunyai pekerja muda, pekerja pertengahan umur dan pekerja yang lebih tua. Dari segi pengetahuan dan kepakaran yang mereka bawa ke meja persidangan, mereka menjalankan persaingan dari lulusan kolej baru-baru ini hingga eksekutif yang berpengalaman.

Tanggungjawab Sosial dalam Iklan

Agar kempen iklan dianggap bertanggungjawab secara sosial, iklan yang digunakan dalam kempen mesti memenuhi standard etika. Pemasaran tanggungjawab sosial korporat telah menjadi tumpuan beberapa kempen iklan utama, tetapi jika iklan yang digunakan dalam kempen itu dilihat sebagai menipu oleh orang ramai, syarikat tersebut tidak mungkin dianggap bertanggungjawab secara sosial tanpa mengira tema iklan tersebut.

Berapa Besar Pemacu Mudah Alih yang Anda Perlu untuk Sandaran Windows 7?

Sekiranya anda memerlukan cakera keras luaran untuk menyandarkan komputer Windows 7 anda, anda mungkin bertanya berapa banyak ruang yang anda perlukan. Microsoft mengesyorkan cakera keras dengan ruang sekurang-kurangnya 200 gigabait untuk pemacu sandaran. Walau bagaimanapun, jumlah ruang yang anda perlukan bergantung pada berapa banyak yang akan anda sandarkan.

Memahami Akaun Rakan Kongsi di K1

Dengan struktur perniagaan perkongsian, syarikat memfailkan penyata cukai Borang 1065 untuk perniagaan, tetapi rakan kongsi individu menuntut keuntungan dan kerugian perniagaan atas penyata cukai individu mereka. Bahagian hasil perniagaan setiap rakan kongsi akan dilaporkan dalam borang K-1 Jadual Hasil Hasil Dalaman.

b {lebar: 400px; terapung: kiri; }

Anda mempunyai laman web, tetapi kotak div tidak berbaris dengan betul. Ini boleh berlaku kerana beberapa sebab, terutamanya apabila anda mempertimbangkan masalah kedudukan dengan pembahagi dari satu laman web ke laman web yang lain. Begitu juga, elemen kotak mungkin bertindih untuk beberapa sebab, mulai dari kesalahan penentuan kedudukan hingga masalah limpahan dan masalah pengapungan sederhana.

Tutorial Perakaunan Cukup

Sage Simply Accounting adalah program perakaunan yang dirancang untuk membantu perniagaan menguruskan keperluan perakaunan mereka. Walaupun ini adalah aplikasi yang kuat dengan banyak fitur, aplikasi ini juga mudah digunakan, memungkinkan pengguna menyelesaikan sebagian besar tugas dalam beberapa langkah.

Cara Melenyapkan Kamera Web Anda

Gambar kamera web yang kabur boleh mengecewakan, terutamanya jika anda cuba menggunakan sembang video. Kadang-kadang, tidak ada yang dapat anda lakukan mengenai kamera berkualiti rendah, tetapi sebelum anda mengeluarkan kamera semasa anda, terdapat beberapa petua penyelesaian masalah yang boleh anda jalani.

Cara Mengaktifkan Port Dell Vostro HDMI

High Definition Multimedia Interface adalah penyelesaian digital dan audio yang digunakan oleh model kemudian dari komputer riba Vostro, terutamanya 3000 model, untuk membolehkan pengguna memintas sambungan VGA analog dengan paparan digital yang lebih moden. Walaupun video sambungan HDMI adalah plug-and-play, beberapa pengubahsuaian sistem operasi Windows Vista atau Windows 7 Vostro diperlukan untuk menyediakan sambungan audio yang mungkin menggunakan kabel HDMI.

Cara Melampirkan Dokumen ke E-mel pada iPad

IPad tidak mempunyai kemampuan untuk melampirkan dokumen ke mesej e-mel dari skrin komposisi e-mel. Sebaliknya, anda mesti melampirkan dokumen dari dalam aplikasi yang melihatnya. IPad mempunyai sokongan terpasang untuk melampirkan pilihan dokumen terhad termasuk fail PDF dan gambar. Untuk melampirkan jenis dokumen lain seperti fail Microsoft Office, anda mesti memasang aplikasi pihak ketiga.

Bagaimana Menyiarkan Apa Yang Kamera Anda Filem Langsung di Internet

Walaupun kebanyakan kamera web membolehkan anda merakam video ke komputer anda, anda mungkin ingin menyediakan acara streaming langsung. Anda mesti menggunakan perkhidmatan kamera web streaming, seperti Livestream, Ustream atau Stickam. Livestream dan Ustream menghendaki anda memuat turun perisian penyiaran, sementara Stickam membolehkan anda menyiarkan secara langsung dari aplikasi Flash laman web.

Apakah Perbezaan Antara iPhone & Sciphone?

IPhone adalah telefon pintar mudah alih yang dibangunkan oleh Apple. The Sciphone adalah klon iPhone yang dikembangkan oleh CECT. Apple mengeluarkan iPhone yang asli pada tahun 2008. Sehingga Ogos 2011, iPhone 4 adalah model terbaru dalam barisan produk. CECT mengeluarkan Sciphone yang asli pada tahun 2008.

Perbezaan Antara Pencetak Photosmart dan Officejet

Pencetak Photosmart dan OfficeJet mempunyai tujuan yang sama sekali berbeza dan memilih yang salah boleh menelan belanja yang tinggi, merosakkan kualiti cetakan anda atau meninggalkan anda dengan pencetak yang rosak. Kedua-duanya adalah pencetak inkjet yang dibuat oleh Hewlett-Packard dan kedua-duanya mempunyai sebilangan ciri, tetapi mereka direka untuk aplikasi yang berbeza.

Contoh Klausa Kontrak dan Pembelian Jualan

Kontrak penjualan standard mewajibkan satu pihak untuk membeli barang atau perkhidmatan dengan harga yang telah ditentukan yang ditentukan dalam kontrak. Beberapa kontrak penjualan sedang berjalan dan boleh merangkumi klausa pembelian. Klausa ini dalam kontrak penjualan membolehkan salah satu pihak dalam perjanjian menjual minatnya dalam perjanjian berdasarkan keadaan tertentu.

Telefon Pintar Vs. Telefon Biasa

Dianggarkan pada tahun 2015, lebih daripada 65 peratus penduduk Amerika Syarikat akan memiliki telefon pintar, menurut artikel yang diterbitkan di CNET. Itu lebih daripada 200 juta orang. Telefon pintar, dengan e-mel, penyemakan imbas Web, permainan, pesanan teks dan pesanan video, dengan cepat menjadikan telefon bimbit biasa tidak relevan, tetapi telefon bimbit biasa tetap menawarkan beberapa kelebihan.

Cara Memasukkan Fail RSD

Program pembelajaran bahasa Rosetta Stone dilengkapi dengan dua cakera. Sekiranya anda ingin memasang fail RSD yang tersimpan di cakera bahasa dan memulakan program bahasa anda, anda mesti terlebih dahulu memahami bagaimana kedua-dua cakera itu bekerjasama untuk membuat program Rosetta Stone. Aplikasi Memasang Cakera Salah satu cakera yang disertakan dengan program pembelajaran bahasa Rosetta Stone adalah cakera pemasangan aplikasi Rosetta Stone.

Bagaimana Memulakan Perniagaan Lebah

Perniagaan pemeliharaan lebah memerlukan pemantauan kesihatan lebah dan sarang sepanjang tahun. Eric C. Mussen, Ahli Pertanian Ekstensi di University of California Davis, menyatakan bahawa lebah yang sihat dapat makmur sepanjang tahun jika mereka mempunyai akses kepada makanan dan air. Setelah musim penghasilan madu berakhir, lebah hidup pada debunga dan madu yang disimpan hingga musim bunga berikutnya.

Berapa Kos Memulakan Perniagaan Dobi?

Kerana setiap orang perlu membersihkan pakaian secara berkala, pengusaha yang memulakan perniagaan dobi mungkin mengharapkan permintaan terjamin untuk produk mereka. Walau bagaimanapun, kos permulaan mungkin besar: memulakan perniagaan dobi kecil anda sendiri mungkin berharga $ 250,000 atau hampir $ 1,000,000 bergantung pada lokasinya, pilihan peralatan dan pembiayaan anda dan berapa banyak operasi yang anda ingin lakukan daripada menyewa atau menyewa .

Cara Menyelesaikan Masalah Mengapa Email Outlook Lupa Kata Laluan Saya

Anda mesti mengingati lebih banyak kata laluan daripada yang anda boleh kirakan, jadi perkara terakhir yang ingin anda lakukan setiap kali anda memulakan Outlook ialah memasukkan kata laluan yang lain. Anda mungkin mendapati bahawa Outlook kadang-kadang menghendaki anda melakukan perkara itu, walaupun anda telah menetapkannya untuk mengingati kata laluan anda untuk anda.

Apakah Lima Kelebihan Menggunakan Selebriti dalam Iklan?

Terdapat sejumlah kelebihan menggunakan selebriti dalam iklan, dan kunci bagi syarikat kecil adalah memastikan selebriti tempatan relevan dan mempunyai daya tarik yang luas. Selebriti popular sering berfungsi dengan baik kerana secara semula jadi mereka menghasilkan banyak perhatian. Walau bagaimanapun, walaupun mereka mengikuti, selebriti paling berkesan jika mereka mempromosikan produk atau perkhidmatan yang kemungkinan besar mereka gunakan.

Cara Menyegerakkan Fon kepala Bluetooth Motorola

Fon kepala Bluetooth adalah kemajuan kemudahan. Daripada menggunakan kabel yang panjang dan sering kusut, fon kepala ini sepenuhnya tanpa wayar semasa penggunaan dan penyimpanan. Satu-satunya faktor had yang berlaku pada fon kepala Bluetooth ialah bateri dalaman. Faktor bentuk tanpa wayar menjadikan fon kepala popular di kalangan atlet dan orang lain yang dalam perjalanan.

Cara Memadankan Foto ke Skrin Dengan Pembuat Filem Windows

Windows Live Movie Maker mempunyai pilihan untuk menyesuaikan nisbah aspek projek anda, sehingga memungkinkan untuk memasukkan foto anda ke layar tanpa memaparkan bar hitam menegak di kedua sisi foto. Oleh kerana Windows Live Movie Maker juga digunakan sebagai program penyuntingan video, secara lalai menggunakan nisbah aspek 16: 9 yang biasanya digunakan oleh penyunting video.

Kelebihan Poster

Seperti banyak pemilik perniagaan, anda mungkin berumur beberapa tahun lebih tua daripada beberapa ahli pasukan pemasaran anda. Perbezaan usia, bagaimanapun, telah melahirkan beberapa pengalaman belajar yang positif. "Anak-anak muda" sangat membantu dalam mengajar anda mengenai pemasaran masuk, media sosial dan iklan interaktif.

Cara Mengira Susut Nilai Terkumpul Di Bawah Unit Kaedah Pengeluaran

Apabila perniagaan membeli aset jangka panjang, ia mencatatkan sebahagian daripada kos aset sebagai perbelanjaan susutnilai pada penyata pendapatan setiap tempoh untuk menjelaskan kehausan. Dengan kaedah penyusutan unit pengeluaran, jumlah susut nilai yang dicatatkan setiap tempoh bergantung pada seberapa banyak perniagaan menggunakan aset tersebut.

Bagaimana Kad Leret Berfungsi?

Kad leret digunakan paling banyak di mana sahaja - dari kad kredit yang digunakan untuk membuat pembelian hingga kad leret yang berfungsi sebagai kunci untuk memasuki pintu dan juga kad yang dapat membantu syarikat menjejaki masa pekerja. Walaupun setiap penggunaan kad sapu boleh menggunakan sistem yang berbeza untuk mengesahkan dan log data, asas bagaimana kad berfungsi sama.

Cara Membuat Trifold di InDesign

Trifolds menghadirkan pendekatan ekonomi untuk reka bentuk brosur dengan membuat enam panel berasingan dari satu helai kertas dengan berkesan. Tidak seperti brosur yang memerlukan jahitan pelana atau beberapa halaman, trifold pas di telapak tangan anda dan mudah disimpan di rak kad atau paparan kaunter.

Cara Nyahpasang Pelayan Apache

Pelayan Apache adalah pelayan HTTP sumber terbuka percuma yang direka untuk beroperasi pada kebanyakan sistem operasi, termasuk UNIX dan Windows. Anda boleh menggunakannya dalam perniagaan anda untuk menghoskan laman web anda atau menjalankan dan menguji pelbagai aplikasi. Perkhidmatan Apache dilancarkan secara automatik semasa anda memulakan Windows.

Cara Muat turun dan Pasang Pemacu Webcam Zebronics

Zebronics adalah syarikat periferal komputer di India yang menghasilkan pelbagai jenis peranti, termasuk kamera web. Sekiranya anda mempunyai kamera web Zebronics dan menyambungkannya ke salah satu komputer perniagaan anda, anda perlu memasang pemacu perkakasan yang betul sebelum anda dapat menggunakan peranti ini.

Contoh Gaya Grid Kepimpinan

Pada masa-masa ketika anda bekerja untuk orang lain, anda mungkin mempunyai masa untuk menghadiri persidangan dan seminar perniagaan. Anda mungkin telah menikmatinya dan belajar banyak sehingga anda berjanji pada diri sendiri bahawa anda akan selalu meluangkan masa untuk mereka. Kemudian anda menjadi pemilik perniagaan kecil, dan semua orang tahu apa yang berlaku pada masa anda.

Bagaimana Menjadikan Tetapan Google Saya Tetap Tanpa Perkara Apa

Anda tidak perlu menyesuaikan tetapan carian untuk menjadikan Google berfungsi, tetapi anda mungkin mencari lebih produktif jika anda melakukannya. Sebagai contoh, anda mungkin ingin menyesuaikan tetapan sehingga anda dapat melihat 100 hasil per halaman pencarian dan bukannya 10. Walaupun anda boleh mengubah tetapan itu dengan memindahkan slaid pada halaman Tetapan anda, perubahan anda mungkin tidak kekal.

Berapa Kos Memulakan Perniagaan Tag Laser Anda Sendiri?

Menurut Usahawan, kos untuk memulakan perniagaan label laser anda sendiri boleh serendah $ 10,000 atau lebih tinggi daripada $ 50,000. Menyiapkan tempat supaya kawasan permainan permainan yang unik ditawarkan dapat meramalkan pandangan dan wang. Walau bagaimanapun, tempat label laser dapat memberikan keseronokan dan keuntungan keluarga pada masa yang sama.

Cara Membuat Helaian Kenalan PDF

Helaian kenalan, atau bukti yang memaparkan gambar sebagai pelbagai gambar kecil, dapat membantu anda melihat sekumpulan PDF sekilas. Ini berguna jika anda ingin memeriksa lakaran kecil dengan cepat untuk memilih PDF terbaik untuk percetakan bersaiz penuh dan berkualiti tinggi. Anda boleh mengatasinya dengan pelanggan untuk membantunya memilih PDF terbaik untuk iklan atau brosur, misalnya.

Menyiapkan iMediaShare untuk Android

IMediaShare untuk Android membolehkan anda menonton kandungan media termasuk tayangan slaid foto, TV atas permintaan, dan berita terkini dari pelbagai penyedia seperti Vimeo dan YouTube secara langsung dari telefon pintar atau peranti pihak ketiga anda seperti TV dan konsol permainan. Bagi pemilik perniagaan kecil, iMediaShare boleh bermanfaat sekiranya anda ingin terus mengetahui berita perniagaan semasa seperti laporan pasaran saham di mana sahaja anda berada.

Cara Menyiapkan Penyata Kewangan Syarikat Perkongsian

Perkongsian melibatkan dua atau lebih individu yang bekerjasama untuk mencapai objektif tertentu. Di beberapa bidang kuasa, mungkin ada had atas bilangan rakan kongsi. Perbezaan utama antara perakaunan untuk perkongsian dan perakaunan untuk syarikat organisasi am adalah bahawa pendapatan harus diperuntukkan kepada setiap rakan kongsi.

Cara Memasukkan Sewa yang Diterima dalam Buku Pantas

Sekiranya anda mengendalikan syarikat pengurusan harta tanah, anda boleh menyesuaikan perisian perakaunan QuickBooks Intuit untuk membantu anda mengesan pembayaran sewa penyewa anda. QuickBooks tidak mempunyai modul pengurusan harta tanah terbina dalam, jadi anda mesti menetapkan harta sewa anda sebagai pelanggan di lejar piutang akaun.

Cara Menghapus Virus Trojan Dari Windows

Menurut BullGuard, sebuah syarikat keselamatan Internet, kuda Trojan membentuk lebih dari 70 peratus malware yang dikesan di komputer. Pada peratusan yang tinggi, ada kemungkinan besar anda atau pekerja anda telah menghadapi, atau akan menghadapi, perisian berbahaya ini. Kesannya dapat dilihat dengan jelas: komputer yang tersekat; halaman Web yang tidak diminta muncul dan yang terburuk: rampasan total komputer anda di mana anda tidak dapat mengklik aplikasi lain di desktop anda.

Potongan Gaji sebagai Liabiliti Vs. Perbelanjaan Gaji

Mengira bahagian gaji dan cukai pegangan pekerja dan majikan sering membingungkan bagi majikan kali pertama. Untuk bahagian pekerja, cukai mesti dikira berdasarkan jadual Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri (IRS) dan ditahan dari gaji mereka. Majikan kemudian mesti mengira sumbangan yang diperlukan dan menyerahkan semuanya ke IRS mengikut jadual biasa.

Adakah Kabel USB Pencetak Berbeza Dengan Kabel Piawai?

Sebilangan besar pencetak menggunakan kabel USB yang sama dengan yang digunakan oleh peranti USB lain untuk menyambung ke komputer anda. Pembangunan USB didorong oleh keperluan untuk membuat standard sambungan untuk menggantikan pelbagai siri, kabel selari, dan kabel lain yang sebelumnya digunakan untuk menyambungkan periferal ke komputer.

Cara Melaraskan Warna RGB di Photoshop

Perisian grafik Adobe Photoshop merangkumi ciri penyuntingan dan manipulasi gambar lanjutan untuk mengubah dan meningkatkan warna pada gambar, grafik dan ilustrasi anda. Untuk menyesuaikan saluran warna RGB - Merah, Hijau dan Biru untuk gambar di Photoshop, gunakan alat pengadun saluran warna program.

Apa itu Pencetak Bersiri?

Sebelum tahun 2000, pencetak desktop untuk perniagaan mempunyai salah satu daripada dua antara muka: bersiri dan selari. Jenis antara muka menentukan jenis kabel yang anda gunakan untuk menyambungkan pencetak ke PC dan seberapa cepat kabel membawa data ke pencetak. Antaramuka selari lebih pantas, menggunakan kabel yang lebih tebal dan kompleks.

Cara Menyiapkan Pelayan Faks Windows

Perniagaan anda boleh menyediakan pelayan faks di Windows untuk menguruskan peranti dan sumber faks, memantau barisan faks dan membolehkan pengguna yang tersambung ke rangkaian perniagaan anda menghantar dan menerima faks dengan mudah. Pentadbir boleh memasang peranan Pelayan Fax di Windows Server 2008 untuk membuat dan memasang perkhidmatan Faks, serta membolehkan stesen kerja yang menjalankan Windows 7 untuk mengakses pelayan faks yang ada.

Program Norton Antivirus Tidak Akan Dibuka

Perisian antivirus Norton adalah bahagian penting dalam melindungi komputer anda daripada perisian hasad dan virus. Perisian ini memantau semua trafik Internet serta proses perisian lain untuk memastikan sistem anda selamat. Tetapi jika Norton tidak membuka atau memasang, atau memberi anda mesej ralat setiap kali anda mencuba membukanya, anda boleh menghidupkan dan menjalankan semula perisian untuk melindungi komputer anda dengan betul.

Tanggungjawab Jabatan Iklan

Jabatan pengiklanan memainkan peranan penting dalam membangun pendapatan, keuntungan dan pangsa pasar di syarikat kecil dan syarikat. Sebilangan besar jabatan pengiklanan mempunyai pengurus atau pengarah iklan yang membuat dan menguruskan belanjawan jabatan dan mengawasi semua fungsi iklan. Anggota kakitangan yang kreatif, termasuk penulis iklan, artis dan pereka grafik, menyediakan kandungan, gambar dan grafik bertulis untuk pelbagai iklan.

Cara Membersihkan Nozel Kepala Cetak Brother

Pencetak Brother yang menggunakan teknologi inkjet, seperti pencetak jet dakwat lain, cenderung tersumbat. Penyumbatan berlaku apabila tinta di dalam kepala cetak kering, meninggalkan simpanan pepejal dakwat yang menyumbat lubang kecil di mana tinta disembur ke atas kertas. Untuk melihat apakah anda mempunyai muncung yang tersumbat, cetak Lembaran Pemeriksaan Kualiti Cetakan; jika muncung tersumbat, bersihkan kepala cetak, kemudian cetak semula lembar semak untuk memastikannya bersih.

Cara Menempatkan Graf Excel ke dalam Fail Word

Sekiranya anda membuat dokumen yang kompleks untuk pelanggan atau pelabur anda dan mempunyai beberapa grafik penting dalam hamparan Excel, anda boleh memasukkan grafik ini ke dalam dokumen Word. Anda tidak perlu menggunakan fungsi Sisipkan atau melakukan tugas yang kompleks atau memakan masa untuk mendapatkan keseluruhan grafik dari Excel ke dalam dokumen Word.

Cara Menyekat Pelayan Proksi Tanpa Nama di Firewall Anda

Penggodam sering kali menyembunyikan identiti mereka ketika cuba mendapatkan akses tanpa izin ke pelayan yang rentan. Sekiranya penggodam menggunakan pelayan proksi tanpa nama, anda boleh menyekat akses melalui aplikasi firewall Windows. Selagi anda mempunyai alamat IP pelayan proksi, anda boleh menyekatnya dengan membuat peraturan baru di firewall.

Mengapa Teks Saya Diserlahkan di InDesign?

Adobe InDesign menggunakan penyorotan untuk memberi anda maklumat mengenai status teks anda dan memberi amaran kepada anda mengenai masalah yang harus anda selesaikan. Dalam beberapa keadaan, aplikasi tersebut menggunakan teks yang disoroti atas permintaan anda; pada yang lain, ia melakukannya mengikut peraturan dalaman yang mencetuskan amaran pengguna.

Bagaimana Melakukan Reset Keras pada iPad Tanpa Kabel

Pada iPad Apple, tetapan semula keras atau but semula akan mengembalikan peranti ke keadaan lalai kilang, seperti ketika anda pertama kali mendapatkannya. Apple menawarkan dua kaedah untuk menetapkan semula iPad dengan keras tanpa memerlukan kabel. Kaedah pertama memerlukan kod akses atau PIN iPad. Untuk yang kedua, anda mesti log masuk ke akaun iCloud anda.

Kelebihan & Kekurangan Kerjasama di Tempat Kerja

Usaha kolaboratif di tempat kerja boleh membawa kepada pendekatan inovatif untuk projek, proses baru untuk menyelesaikan tugas-tugas utama dan berkongsi idea mengenai pelbagai tanggungjawab. Namun, seperti proses pejabat yang lain, terdapat kelebihan dan kekurangan kerjasama di tempat kerja. Memahami kebaikan dan keburukan ini banyak membantu mengatasi konflik yang mungkin timbul akibatnya.

Cara menambahkan Simbol Hak Cipta di Illustrator

Sebelum anda menambahkan simbol hak cipta untuk menunjukkan kepemilikan ilustrasi, pertimbangkan bahawa undang-undang AS tidak lagi memerlukannya untuk karya yang diterbitkan pada atau selepas 1 Mac 1989. Walau apa pun, menambahkan simbol hak cipta ke ciptaan Adobe Illustrator tetap menjadi kaedah bermanfaat untuk menunjukkan yang asli kepengarangan.

Cara Menjalankan Perniagaan Stesen Minyak yang Berjaya

Audit stesen minyak Biro Banci AS melaporkan bahawa terdapat lebih dari 120,000 stesen di AS, dengan industri menunjukkan peningkatan yang beransur-ansur tetapi stabil. Industri yang berdaya saing ini tidak hanya memerlukan pemilik stesen untuk menangani pesaingnya, tetapi juga memerlukan pemilik untuk menangani cabaran kenaikan harga gas, kenaikan kos overhed dan aspek keselamatan.

Skrin Hitam IPhone Semasa Memeriksa E-mel

Apabila skrin iPhone menjadi hitam, biasanya merupakan petunjuk kerosakan perisian. Ini mungkin terdengar menakutkan, tetapi sebenarnya bernasib baik kerana ia bermaksud mungkin boleh diperbaiki - tidak seperti kerosakan perkakasan. Sekiranya skrin menjadi hitam semasa anda menghantar e-mel, anda mungkin telah menerima begitu banyak data sehingga memuatkan memori telefon, atau anda mungkin menerima lampiran yang menyebabkan gangguan.

Cara Menonjolkan Kejujuran di Tempat Kerja

Kejujuran di tempat kerja mendorong rasa percaya di antara pekerja, syarikat dan masyarakat. Gaya kepemimpinan dan persekitaran di tempat kerja sering mempengaruhi tahap kejujuran yang ditunjukkan oleh pekerja di tempat kerja. Perubahan pada cara syarikat dijalankan dapat membantu menonjolkan dan mendorong kejujuran dari kakitangan anda.

Perbezaan Antara Nisbah Keuntungan dan Nisbah Penggunaan Aset

Nisbah kewangan membantu pelabur menentukan perniagaan mana yang hendak dibeli. Nisbah ini juga membantu pemimpin perniagaan mengetahui sama ada strategi tertentu berfungsi. Walaupun terdapat puluhan jenis nisbah kewangan yang tersedia untuk penganalisis, nisbah keuntungan dan nisbah penggunaan aset adalah antara yang paling biasa dan mudah dikira.

Cara Menggabungkan Lembaran Kerja Excel ke dalam Buku Kerja

Sepanjang perniagaan, anda mungkin mempunyai banyak fail Excel yang ingin anda gabungkan menjadi satu buku kerja untuk menjadikan kehidupan menjadi lebih mudah. Excel 2010 membolehkan anda menyalin atau memindahkan lembaran kerja individu dari satu buku kerja ke buku kerja yang lain tanpa masalah. Tidak perlu memotong dan menampal.